پیمایش پیمایش

 

محتوا محتوا

معاونت بازرگانی سازمان صنعت و معدن و تجارت یزد:

افزایش قیمت نان استان در دستور کار نیست/فروش کیلویی نان کیفیت را قربانی می کند/تعزیر کیفیت نمی آورد


معاونت بازرگانی سازمان صنعت و معدن و تجارت یزد گفت: افزایش قیمت نان در استان یزد در دستور کار نیست و از مرکز نیز چنین بخشنامه ای صادر نشده است.

معاونت بازرگانی داخلی سازمان صنعت و معدن و تجارت استان یزد در مصاحبه با یزد رسا، با اشاره به سخنان اخیر ریاست انجمن صنفی آرد سازان کشور مبنی بر افزایش قیمت نان اظهار داشت: سیاست های کلی آرد و نان با توجه به حساسیت موضوع از طریق مرکز اعلام می شود.

 

ناصر رحیمی افزود: در استان یزد نیز این موضوع از حساسیت ویژه ای برخوردار است و به همین دلیل تصمیم گیری در خصوص قیمت نان پیرو سیاست های مرکز و مقام عالی استان است.

 

وی با اشاره به این که در خصوص تغییر قیمت نان تاکنون ابلاغی به ما نرسیده است گفت: افزایش قیمت نان در دستور کار نیست.

 

فروش کیلویی نان کیفیت را قربانی می کند

 

رحیمی با اشاره به برخی گمانه زنی ها در خصوص بازگشت به سیستم قیمت گذاری کیلویی نان تاکید کرد: موافق این طرح نیستیم و تجربه ثابت کرده است که این طرح به جای کیفیت بخشی به نان موجبات بی کیفیتی نان را فراهم آورده است.

 

وی تصریح کرد: فروش کیلویی نان باعث می شود کیفیت نان بسیار کاهش پیدا کند زیرا در فروش کیلویی نان های برشته شده و با کیفیت وزن کمتری دارند و نان های بی کیفیت و خمیری وزن بیشتری و این موضوع باعث می شود که کیفیت در این طرح قربانی سود جویی شود.

 

معاونت بازرگانی داخلی سازمان صنعت و معدن و تجارت استان یزد تاکید کرد: دغدغه مردم دارالعباده در خصوص کیفیت نان دغدغه به جایی است و مردم حق دارند از کیفیت پائین برخی نانوایی ها شاکی باشند.

 

ناصر رحیمی ادامه داد: استان یزد در رتبه بندی کیفیت نان جزء 3 استان برتر کشور است و این به معنای عدم وجود نان بی کیفیت در استان نیست بلکه در سال 93 پانصد فقره پرونده تخلف رسیدگی شده است.


وی راه حل افزایش کیفیت را رقابت دانست و اظهار داشت: همه عدم کیفیت نان به نانوایی ها مربوط نمی شود و ریشه این عوامل را باید از کاشت گندم تا برداشت آن نیز دنبال کرد.

 

رحیمی با اشاره به کیفیت  پایین آرد در برخی مقاطع زمانی گفت: نانواها با پخت این آرد ها هر اندازه هم در کیفیت بخشی تلاش کنند موفق نمی شوند زیرا کیفیت پایین برخی آرد ها این اجازه را به آن ها نمی دهد.


وی در خصوص راهکارهای کیفیت بخشی به نان تاکید کرد: یکی از راههای اساسی برای کیفیت پبخشی به نان پخت نان با حرارت غیر مستقیم است.

 

رحیمی با اشاره به ضرورت ایجاد مجتمع های تولید نان تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده در سال 94 دو مجتمع تولید نان دراستان ایجاد می شود که می تواند به کیفیت بخشی به تولیدات نان کمک شایانی کند.


این مقام مسئول با بیان این که تعزیر راهکار مناسبی نیست گفت: باید برای کیفیت بخشی نان رقابت ایجاد شود تا خود مردم با کیفیت سنجی به روند بهبود کیفیت نان کمک کنند.

 

برگزاری نمایشگاه تخصصی نان در استان یزد/روز نان در یزد؟

وی یکی از برنامه های این سازمان در خصوص نان را برگزاری نمایشگاه تخصصی نان در استان عنوان کرد و افزود: قصد داریم با رایزنی با مسئولین استانی یک روز را به روز نان در تقویم اختصاص دهیم.

 

تعزیر کیفیت نمی آورد

معاونت  بازرگانی داخلی سازمان صنعت و معدن و تجارت استان یزد با اشاره به اینکه تعزیر کیفیت نمی آورد تاکید کرد: بر آنیم تا با آموزش های تخصصی به نانوایان و ماشینی کردن پخت نان کیفیت مدنظر مردم را ایجاد کنیم.

 

رحیمی در خصوص ضرورت فرهنگ سازی در امر کفیت و سلامت نان گفت: متأسفانه برخی مردم با فرض اینکه نان های تیره تر کیفیت پائینی دارند در صورتی که نان های تیره تر دارای سبوس بیشتری است و از کیفیت و سلامتی بالایی برخوردار است.

 

رئیس انجمن صنفی آرد سازان کشور از آزاد شدن قیمت نان در سال جاری خبر داده است و قیمت نان در تهران افزایش داشته است.

 

حال باید دید با بخشنامه اخیر دولت در خصوص ممنوعیت افزایش قیمت بدون مجوز که افزایش قیمت خودرو خط بطلانی بر آن کشید حال و روز قیمت نان چگونه می شود.

 

انتهای پیام/د

 


 






آخرین اخبار آخرین اخبار