پیمایش پیمایش

 

محتوا محتوا

غذایی خوشمزه و مقوی برای افطار؛

آموزش تهیه قیمه یزدی


خورش قیمه، خورشی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است.اما این خورش در یزد این خورش به صورتی متفاوت پخته می شود که مزه آن به خوشمزگی قیمه اصیل و حتی به گفته یزدی‌ها بهتر از آن است.

به گزارش یزد امـــروز از یزدبانو، خورش قیمه، خورشی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است.اما این خورش در یزد این خورش به صورتی متفاوت پخته می شود که مزه آن به خوشمزگی قیمه اصیل و حتی به گفته یزدی‌ها بهتر از آن است.
مواد لازم برای تهیه قیمه یزدی:

پیاز: دو عدد

گوشت گوسفندی: 300 گرم

نخود: یک پیمانه

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپ‌خوری

لیمو امانی: دو عدد

نمک، دارچین و پودر هل: به میزان لازم

آب و روغن: به میزان لازم

طرزتهیه:

* نخود را از شب قبل خیس کرده، سپس پوست آن را جدا می‌کنیم.

* پیازها را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شوند.

* گوشت خرد شده را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا کمی تغییر رنگ دهد.

* رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

* به میزان لازم آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا گوشت نیم‌پز شود.

* سپس نخود، لیمو امانی و زردچوبه را افزوده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد و نخود و گوشت بپزند.

* در این مرحله پودر هل، نمک و دارچین را به خورش اضافه کرده و پس از چند جوش خورش آماده است.

انتهای پیام/ش






آخرین اخبار آخرین اخبار